Megjelent a KPK júniusi, Pedagógusnapi különszáma

Közép-Pesti Képeslap logo

Oldalunkról letölthető a Közép-Pesti Képeslap új, júniusi, Pedagógusnapi különszáma, PDF formátumban.

Az összes, eddig megjelent kiadvány megtalálható
a Hírfolyam / Közép-Pesti Képeslap eddig megjelent számai
almenüben.

Pedagógusnapi köszöntő

Mindannyiunk mögött egy rendkívülinek mondható tanév áll. A koronavírus elleni védekezés az életünket – és benne az iskolai tevékenységek rendjét is – gyökeresen megváltoztatta. Az Önök fáradhatatlan munkájának köszönhetően azonban mind a jelenléti, mind a tantermen kívüli digitális oktatás, valamint az érettségi és szakmai vizsgák is sikeresen és gördülékenyen megvalósulhattak.
Ezúton szeretném megköszönni a Tankerületi Központ valamennyi munkatársa nevében, hogy elhivatottságukkal, kitartásukkal ezekben az embertpróbáló időkben is maradéktalanul biztosítani tudták a jövő generációi számára a tanulás lehetőségét.
Bízom benne, hogy a következő tanévet már a megszokott keretek között tudjuk megkezdeni, de addig is kívánok Önöknek jó egészséget, sok erőt, türelmet, valamint szeretetet felelősségteljes hivatásuk gyakorlásához!

dr. Házlinger György s.k.
tankerületi igazgató

Az Emberi Erőforrások Minisztere Pedagógusnap alkalmából hosszú időn keresztül kimagasló színvonalon folytatott nevelő-oktató munkájuk elismeréseként kitüntetést adományozott a kiadványban felsorolt kollégáknak, amelyhez szívből gratulál a Közép-Pesti Tankerületi Központ valamennyi munkatársa.

Iskolánkból a következő kollégák kaptak kitüntetést:

  • Árkossy Zsuzsanna, 5. oldal
  • Hajduné Fehér Veronika, 21. oldal
  • Dr. Lakatosné Nagy Brigitta, 32. oldal
  • Majoros Katalin, 33. oldal
  • Mészáros Ilona, 36. oldal

Gratulálunk kollégáink kitüntetéséhez!

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.